Nahlásit chybu
Navrhnout vylepšení
Search
Menu
  • Úvodní stránka
  • Seznam profesních kvalifikací
  • Informace pro školy
  • Vše o zkouškách z NSK
  • Pro autorizované osoby
  • Živnosti a profesní kvalifikace
  • Kontakt
Menu
  • Úvodní stránka
  • Seznam profesních kvalifikací
  • Informace pro školy
  • Vše o zkouškách z NSK
  • Pro autorizované osoby
  • Živnosti a profesní kvalifikace
  • Kontakt

Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace

autorizovaná osoba

Detaily autorizované osoby

Autorizovaná osoba profesní kvalifikace

Pekař/pekařka chleba a běžného pečiva
(detail profesní kvalifikace)

Název

Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace

Adresa

Charbulova
 1072, 
61800 
Brno

IČO

60552255
PaedDr. Jan Marek
548 424 188
PaedDr. Jan Marek
602772022
Informace
czv@ssposbrno.cz
PaedDr. Jan Marek, MBA
marek@ssposbrno.cz
  • Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva (29-002-H)
  • Pracovník/pracovnice porážky, jatečného opracování a porcování králíků (29-006-E)
  • Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů (29-007-H)
  • Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků (29-012-H)
  • Pracovník/pracovnice přepravy a ustájení jatečných zvířat (29-017-H)
  • Prodavač/prodavačka výsekového masa, masných výrobků, drůbežího masa, drůbežích výrobků, králíků, zvěřiny a ryb (29-018-H)
  • Pracovník/pracovnice porážky a konečné úpravy těl jatečných zvířat (29-019-H)
  • Bourač/bouračka masa (29-021-H)
  • Pracovník/pracovnice porážky, jatečného opracování a porcování drůbeže (29-022-E)
  • Řezník-uzenář / řeznice-uzenářka pro výrobu masných výrobků a drůbežích masných výrobků (29-023-H)
  • Balič a expedient / balička a expedientka masa, drůbeže, králíků, zvěřiny a výrobků z nich (29-026-H)
  • Pracovník/pracovnice pro řádné zacházení s velkými jatečnými zvířaty na porážkách (29-035-H)
  • Přadlák/přadlena (31-021-H)
  • Tkadlec/tkadlena (31-031-H)
  • Kuchař/kuchařka teplých pokrmů (65-001-H)
  • Kuchař/kuchařka studené kuchyně (65-002-H)
  • Kuchař/kuchařka minutkových pokrmů (65-004-H)
  • Číšník/servírka (65-008-H)
  • Barman/barmanka (65-009-H)
  • Sommelier/sommelierka (65-010-H)
  • Pokladní (66-001-H)
  • Skladník/skladnice (66-002-H)
  • Prodavač/prodavačka (66-003-H)
  • Manažer/manažerka prodeje (66-004-H)
  • Manikér a nehtový designér / manikérka a nehtová designérka (69-024-H)
  • Pedikér a nehtový designér / pedikérka a nehtová designérka (69-025-H)
  • Kosmetik/kosmetička (69-030-M)
  • Vizážista/vizážistka (69-035-M)
  • Kadeřník/kadeřnice (69-071-H)
  • Instruktor/instruktorka praktické výuky u zaměstnavatele (75-016-N)
  • Instruktor/instruktorka odborného výcviku (75-022-R)

Přihlaste se k odběru našich novinek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur dela more etc fore lorela ido, soredum foresta logika portala consore mio de la porte sorte forte.

Hlavní menu

  • Úvodní stránka
  • Seznam profesních kvalifikací
  • Kontakt

Hlavní rozcestník

  • Informace pro školy
  • Vše o zkouškách
  • Pro autorizované osoby
  • Kvalifikace a živnosti

Důležité odkazy

  • Aktuální články
  • GDPR
  • Převodník ÚPK a živností
  • Převodník PK pro splnění MZK
  • Národní pedagogický institut ČR
  • Senovážné náměstí 25
  • 110 00 Praha 1
Všechna práva vyhrazena | 2025
Souhlas se zpracováním cookies
Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb.
Funkční Vždy aktivní
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Předvolby
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Statistiky
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely. Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Marketing
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Spravovat možnosti Spravovat služby Spravovat dodavatele Přečtěte si více o těchto účelech
Předvolby
{title} {title} {title}