Nahlásit chybu
Navrhnout vylepšení
Search
Menu
  • Úvodní stránka
  • Seznam profesních kvalifikací
  • Informace pro školy
  • Vše o zkouškách z NSK
  • Pro autorizované osoby
  • Živnosti a profesní kvalifikace
  • Kontakt

Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace

autorizovaná osoba

Detaily autorizované osoby

Autorizovaná osoba profesní kvalifikace

Pekař/pekařka chleba a běžného pečiva
(detail profesní kvalifikace)

Název

Střední škola Brno, Charbulova, příspěvková organizace

Adresa

Charbulova
 1072, 
61800 
Brno

IČO

60552255
PaedDr. Jan Marek
548 424 188
PaedDr. Jan Marek
602772022
Informace
czv@ssposbrno.cz
PaedDr. Jan Marek, MBA
marek@ssposbrno.cz

Autorizovaní zástupci

Miroslav Hudeček

Bc. Jana Rosa de Pauli

Bc. Romana Slámová

  • Pracovník/pracovnice porážky, jatečného opracování a porcování drůbeže
  • Přadlák/přadlena
  • Instruktor/instruktorka praktické výuky u zaměstnavatele
  • Tkadlec/tkadlena
  • Pracovník/pracovnice porážky, jatečného opracování a porcování králíků
  • Manikér a nehtový designér / manikérka a nehtová designérka
  • Prodavač/prodavačka výsekového masa, masných výrobků, drůbežího masa, drůbežích výrobků, králíků, zvěřiny a ryb
  • Pracovník/pracovnice pro řádné zacházení s velkými jatečnými zvířaty na porážkách
  • Prodavač/prodavačka
  • Číšník/servírka
  • Bourač/bouračka masa
  • Pokladní
  • Pedikér a nehtový designér / pedikérka a nehtová designérka
  • Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků
  • Balič a expedient / balička a expedientka masa, drůbeže, králíků, zvěřiny a výrobků z nich
  • Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů
  • Skladník/skladnice
  • Kuchař/kuchařka studené kuchyně
  • Řezník-uzenář / řeznice-uzenářka pro výrobu masných výrobků a drůbežích masných výrobků
  • Kosmetik/kosmetička
  • Kuchař/kuchařka minutkových pokrmů
  • Pracovník/pracovnice porážky a konečné úpravy těl jatečných zvířat
  • Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva
  • Vizážista/vizážistka
  • Kadeřník/kadeřnice
  • Pracovník/pracovnice přepravy a ustájení jatečných zvířat
  • Kuchař/kuchařka teplých pokrmů
  • Jednoduchá obsluha hostů
  • Barman/barmanka
  • Manažer/manažerka prodeje
  • Sommelier/sommelierka

Přihlaste se k odběru našich novinek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur dela more etc fore lorela ido, soredum foresta logika portala consore mio de la porte sorte forte.

Hlavní menu

  • Úvodní stránka
  • Seznam profesních kvalifikací
  • Kontakt

Hlavní rozcestník

  • Informace pro školy
  • Vše o zkouškách
  • Pro autorizované osoby
  • Kvalifikace a živnosti

Důležité odkazy

  • Aktuální články
  • GDPR
  • Převodník ÚPK a živností
  • Národní pedagogický institut ČR
  • Senovážné náměstí 25
  • 110 00 Praha 1
Všechna práva vyhrazena | 2023

Vítejte na novém portálu
Vzdělávání a práce. 

Web se aktuálně nachází v testovací fázi, omluvte prosím dočasnou neúplnost všech dat.

Na rozvoji intenzivně pracujeme.