Nahlásit chybu
Navrhnout vylepšení
Search
Menu
  • Úvodní stránka
  • Seznam profesních kvalifikací
  • Informace pro školy
  • Vše o zkouškách z NSK
  • Pro autorizované osoby
  • Živnosti a profesní kvalifikace
  • Kontakt
Menu
  • Úvodní stránka
  • Seznam profesních kvalifikací
  • Informace pro školy
  • Vše o zkouškách z NSK
  • Pro autorizované osoby
  • Živnosti a profesní kvalifikace
  • Kontakt

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Polička, Čs. armády 485

autorizovaná osoba

Detaily autorizované osoby

Autorizovaná osoba profesní kvalifikace

Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků
(detail profesní kvalifikace)

Název

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Polička, Čs. armády 485

Adresa

Čsl. armády
 485, 
57201 
Polička

IČO

62031961
Email
skola@soupolicka.cz
Telefon
461722107
  • Pekař/pekařka chleba a běžného pečiva (29-001-H)
  • Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva (29-002-H)
  • Pracovník/pracovnice porážky, jatečného opracování a porcování králíků (29-006-E)
  • Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů (29-007-H)
  • Pracovník/pracovnice výroby a zpracování modelovací a marcipánové hmoty (29-008-H)
  • Pracovník/pracovnice výroby zmrzlin (29-014-H)
  • Výrobce/výrobkyně karamelových a kandytových výrobků (29-015-H)
  • Řemeslný zpracovatel / řemeslná zpracovatelka čokolády (29-016-H)
  • Pracovník/pracovnice přepravy a ustájení jatečných zvířat (29-017-H)
  • Prodavač/prodavačka výsekového masa, masných výrobků, drůbežího masa, drůbežích výrobků, králíků, zvěřiny a ryb (29-018-H)
  • Pracovník/pracovnice porážky a konečné úpravy těl jatečných zvířat (29-019-H)
  • Pracovník/pracovnice ošetřující jatečně upravená těla jatečných zvířat a vedlejší jatečné produkty (29-020-H)
  • Bourač/bouračka masa (29-021-H)
  • Pracovník/pracovnice porážky, jatečného opracování a porcování drůbeže (29-022-E)
  • Řezník-uzenář / řeznice-uzenářka pro výrobu masných výrobků a drůbežích masných výrobků (29-023-H)
  • Pracovník/pracovnice výroby konzerv (29-024-H)
  • Zpracovatel/zpracovatelka živočišných tuků (29-025-H)
  • Balič a expedient / balička a expedientka masa, drůbeže, králíků, zvěřiny a výrobků z nich (29-026-H)
  • Řemeslný výrobce / řemeslná výrobkyně perníků (29-042-H)
  • Pracovník/pracovnice výroby perníků (29-043-H)
  • Pracovník/pracovnice výroby trvanlivého pečiva (29-044-H)
  • Kuchař/kuchařka teplých pokrmů (65-001-H)
  • Kuchař/kuchařka studené kuchyně (65-002-H)
  • Kuchař/kuchařka minutkových pokrmů (65-004-H)
  • Číšník/servírka (65-008-H)

Přihlaste se k odběru našich novinek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur dela more etc fore lorela ido, soredum foresta logika portala consore mio de la porte sorte forte.

Hlavní menu

  • Úvodní stránka
  • Seznam profesních kvalifikací
  • Kontakt

Hlavní rozcestník

  • Informace pro školy
  • Vše o zkouškách
  • Pro autorizované osoby
  • Kvalifikace a živnosti

Důležité odkazy

  • Aktuální články
  • GDPR
  • Převodník ÚPK a živností
  • Převodník PK pro splnění MZK
  • Národní pedagogický institut ČR
  • Senovážné náměstí 25
  • 110 00 Praha 1
Všechna práva vyhrazena | 2025
Souhlas se zpracováním cookies
Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb.
Funkční Vždy aktivní
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Předvolby
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Statistiky
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely. Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Marketing
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Spravovat možnosti Spravovat služby Spravovat dodavatele Přečtěte si více o těchto účelech
Předvolby
{title} {title} {title}