Manažer/manažerka stravovacích zařízení zajišťuje plynulý chod stravovacího zařízení, dbá o dodržování principů HACCP a BOZP, vede tým lidí, podílí se na sestavování jídelního lístku a menu, zaučení personálu, kontroluje práci podřízených, odpovídá za plnění rozpočtu daného oddělení. Poskytuje informace hostům o nabízených službách, prezentuje a propaguje podnik, řeší stížnosti a reklamace. Kalkuluje ceny prodávaných výrobků, řídí a kontroluje kvalitu poskytovaných služeb a pokladních operací a jejich evidenci. Manažer/manažerka stravovacích zařízení projednává podmínky smluv při jejich uzavírání s obchodními partnery, stanovuje kritéria výběru dodavatelů podle komodit.
Seznam profesních kvalifikací
Projděte si seznam profesních kvalifikací. Víte, jaké dovednosti musíte pro danou kvalifikaci prokázat?
Pro autorizované osoby
Kdo je to autorizovaná osoba a jaké výhody má získání autorizace?