Máte dotaz? Máte pro nás podnět či připomínku? Napište nám.
info@vzdelavaniaprace.czCo potřebuji umět a jak mě budou zkoušet?
-
Příjem a základní evidence masa, masných výrobků, drůbežích masných výrobků a dalších výrobků
Kritéria hodnocení Ověření Převzít maso a masné výrobky k expedici Praktické předvedení Vést základní evidenci masa a masných výrobků Praktické předvedení -
Příprava a porcování masa, masných výrobků, drůbežích masných výrobků a dalších výrobků před balením
Kritéria hodnocení Ověření Připravit maso a masné výrobky pro balení Praktické předvedení a ústní ověření Porcovat maso a masné výrobky pro balení Praktické předvedení a ústní ověření -
Balení a označování masa, masných výrobků, drůbežích masných výrobků a dalších výrobků
Kritéria hodnocení Ověření Balit maso a masné výrobky Praktické předvedení a ústní ověření Označovat maso a masné výrobky požadovanými údaji Praktické předvedení a ústní ověření -
Expedice masa a masných výrobků, drůbežích masných výrobků a dalších výrobků
Kritéria hodnocení Ověření Expedovat maso a masné výrobky Praktické předvedení a ústní ověření Identifikovat základní vady masa a masných výrobků Ústní ověření -
Obsluha strojního a technologického vybavení při balení a expedici masa a masných výrobků, drůbežích masných výrobků a dalších výrobků
Kritéria hodnocení Ověření Použít vhodné technologické vybavení při balení a expedici masa a masných výrobků Praktické předvedení a ústní ověření Provést čištění strojního a technologického vybavení Praktické předvedení -
Provádění hygienicko-sanitační činnosti v provozech masného průmyslu, dodržování bezpečnostních předpisů a zásad bezpečnosti potravin
Kritéria hodnocení Ověření Dodržovat hygienické předpisy, osobní hygienu a zásady bezpečnosti potravin Praktické předvedení Používat pracovní oděv a ochranné pomůcky Praktické předvedení Dodržovat sanitační řád Praktické předvedení Dodržovat zásady bezpečnosti, hygieny práce a ochrany zdraví při práci a požární prevence Praktické předvedení Rozlišovat specifická bezpečnostní rizika související s manipulací se strojním vybavením a s výkonem pracovních činností při balení a expedici masa, drůbežího masa, králíků, zvěřiny a výrobků z nich Ústní ověření
Chci se nechat vyzkoušet
Další informace o zkoušce z profesní kvalifikace, získáte na webu Národní systém kvalifikací (NSK) nebo si níže stáhněte podrobný hodnotící standard. Stáhnout hodnotící standard ve formátu PDF
Uložte si zkoušky, které vás zajímají, mezi oblíbené položky anebo přímo do svého osobního plánu profesního rozvoje.
Zaregistrujte se zdarmaKde se můžu nechat vyzkoušet?
-
Střední škola gastronomie, oděvnictví a služeb, Frýdek-Místek, příspěvková organizace
Adresa: Tř. T. G. Masaryka 451, Frýdek-Místek, 73801 IČ: 00577243     Kontakt: Email E-mail: sekretariat@ssgos.cz     Kontakt: Telefon Telefon: 558630041 -
Těšínské jatky, s. r. o.
Adresa: Na Olšinách 361/1, Český Těšín, 73701 IČ: 25822357     Kontakt: email E-mail: info@tesjatky.cz     Kontakt: telefon Telefon: 558761811
Mohlo by vás také zajímat
Co se hodí všem profesím
Zdroj informací
Všechny dostupné zkoušející
-
Střední škola gastronomie, oděvnictví a služeb, Frýdek-Místek, příspěvková organizace
Adresa: Tř. T. G. Masaryka 451, Frýdek-Místek, 73801 IČ: 00577243     Kontakt: Email E-mail: sekretariat@ssgos.cz     Kontakt: Telefon Telefon: 558630041 -
Těšínské jatky, s. r. o.
Adresa: Na Olšinách 361/1, Český Těšín, 73701 IČ: 25822357     Kontakt: email E-mail: info@tesjatky.cz     Kontakt: telefon Telefon: 558761811