Co profese obnáší

Cukrář nečokoládových cukrovinek zpracovává různé hmoty jako je např. marshmallow, rahat, turecký med, chalva, žvýkací guma, želé. Tyto výrobky balí, uskladňuje a prodává.

Co musím umět

  • Provádění hygienicko-sanitační činnosti v potravinářských provozech, dodržování bezpečnostních předpisů a zásad bezpečnosti potravin
  • Příjem a uchovávání surovin a polotovarů pro výrobu nečokoládových cukrovinek
  • Vedení provozní evidence při výrobě nečokoládových cukrovinek
  • Příprava a úprava surovin pro výrobu nečokoládových cukrovinek
  • Obsluha linek na výrobu nečokoládových cukrovinek
  • Posuzování jakosti surovin, polotovarů a hotových výrobků
  • Skladování, balení a expedice výrobků

Uložte si profese, které vás zajímají, mezi oblíbené položky anebo přímo do svého osobního plánu profesního rozvoje.

Zaregistrujte se zdarma

Kolik budu brát?

Tato informace je dostupná