Tento kurz je určen úplným začátečníkům, nebo pracovníkům, kteří musejí udržovat stávající studii HACCP nebo manažerům kvality. Naučíme Vás: 1. Provedení analýzy nebezpečí. 2. Stanovení kritických bodů. 3. Stanovení znaků a kritických mezí v kritických bodech. 4. Vymezení systému sledování v kritických bodech. 5. Stanovení nápravných opatření pro každý kritický bod. 6. Zavedení ověřovacích postupů. 7. Zavedení evidence a dokumentace. Všechny kroky si sami vyzkoušíte, včetně Diagramu HACCP a také obdržíte skripta s návodem na tvorbu HACCP.


Související zkoušky:

Kontakt

Adresa: Praha
WWW: https://www.foodconsulting.cz
Cena: 3,780 Kč

Více na:https://www.foodconsulting.cz/kurz-system-haccp/


Uložte si záznamy, které vás zajímají, mezi oblíbené položky anebo přímo do svého osobního plánu profesního rozvoje.

Zaregistrujte se zdarma

Kde se nachází

Zdroj informací

health@foodconsulting.cz | Informace přidány: 2020 Feb 14 08:33:02